12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Имахме проблем да организираме по правилен начин нашaта атака

Небойша Видич: Имахме проблем да организираме по правилен начин нашaта атака

Трябва да се научим как да останем концентрирани, коментира наставникът на Балкан

Стрелба 2/20 от тройката и 18 грешки – недобър резултат дори и за юношески баскетбол. Няма какво повече да кажа по този въпрос. Когато контролираме движението на топката в нападение, имаме много опции, както и лесни точки. Te играят много здраво в защита, дали е прекалено здраво или не, ще гледаме на видео. Справяха се добре с това да пречат на наши подавания. Имахме проблем да организираме по правилен начин нашaта атака„, коментира треньорът на Балкан Небойша Видич след загубата от Левски с 56:66 в мач от полуфиналите в НБЛ.

Не става въпрос за тактика, когато допуснеш да ти овладеят 18 борби под собствения ти кош. Трябва да спрем това. Левски определено се справи много по-добре в защита. Говорихме, че за първи път изпадаме в подобна ситуация, в която водихме с 2-0 победи. Трябва да се научим как да останем концентрирани. Левски няма да ни остави просто да дойдем и да му вземем победата в неговата зала“, добави наставникът на „зелените“, които все още водят в серията с 2-1.

Ако погледнете, ще видите, че навсякъде в Европа ситуацията със здравите мачове е подобна. Това не е извинение, получават се доста здрави срещи и здрава серия. Има много конкуренция,“ допълни Небойша Видич.

Левски пребори Балкан за 1-2 в полуфиналите на НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани