11.5 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Една от причините за победата е добрата игра срещу Антон...

Небойша Видич: Една от причините за победата е добрата игра срещу Антон Кук

Балкан играе много по-добре след Нова година, добави специалистът

Аз вече казах, че на този отбор му трябва време. Балкан играе много по-добре след Нова година. Изглеждаме по-различно, показахме това, което работим. Аз исках това да се случи по-рано, все още не сме направили нищо голямо. Разбира се, ако си загубил първия мач срещу Берое, а след това победиш същия съперник с близо 30 точки разлика, това очевидно е прогрес„, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след категоричния успех над старозагорци със 106:78.
Една от причините за победата е добрата игра срещу Антон Кук. Освен това Седариан Рейнс е много силен физически. Ние бяхме отново без Трейвин Тибодо, но успяхме да спечелим борбата под коша. Денислав Вутев е много добро момче. Когато селектираш играчи, трябва да обърнеш внимание на три неща. Това са крак, ръка и глава. Аз казах на това момче, че ако няма глава, нищо не става. Много го харесвам, но всичко зависи само от него“, разясни наставникът на ботевградчани, чийто тим спечели за пети пореден път в НБЛ.
Аз не взимам решенията за играта на Александър Гавалюгов, а неговият характер. Неговият талант е безграничен, но трябва и много да работи. Той е само на 15 години. Бъдещето е пред него, така че още е млад да говорим за него в телевизионния ефир“, добави специалистът.
Все още не мислим за мача с Академик Пловдив следващата седмица. Преди това имаме два мача с Макаби Хайфа в Балканската лига. Този отбор изглежда по съвсем различен начин, разполага с бивши баскетболисти от НБА, така че до срещата с Академик има време. Няма да ни бъде лесно“, завърши Небойша Видич.
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани