11.6 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Един сериозен отбор не може да допуска толкова количество грешки

Небойша Видич: Един сериозен отбор не може да допуска толкова количество грешки

Работим, за да подобрим нещата, заяви треньорът на Балкан

Не съм доволен от този мач. Исках да дам почивка на някои играчи, но Берое отговори с добра енергия в нападение, особено при високите и не беше лесно. На почивката казах на моите състезатели как трябва да играем в защита през второто полувреме. Както ние, така и те си мислеха за Купата на България. Това е причината ние да не играем максимално добре в защита. Работим, за да подобрим нещата„, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след победата над Берое с 85:76.

Балкан издържа срещу Берое у дома

Имаме 19 грешки, един сериозен отбор не може да допуска толкова количество грешки. Въпреки това успяхме да вкараме близо 90 точки. Този проблем го имаме от началото на сезона. Искам да играем бързо, но и качествено. Има показатели, които показват къде имаме проблеми“, добави наставникът на ботевградчани, които записаха осма поредна победа в НБЛ.

Трябва да направим скаутинг за четвъртфинала с Ямбол в турнира за Купата на България. Всички гледат да побеждават Балкан и така трябва да бъде. Ние трябва да контролираме целия мач, а не само второто полувреме“, завърши Небойша Видич.
ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани