5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияНБЛ се завръща след повече от седем месеца пауза в новата реалност...

НБЛ се завръща след повече от седем месеца пауза в новата реалност (видео)

Най-добрите отбори в България са повече от мотивирани да радват феновете на играта

След повече от седем месеца пауза отново ще има мачове от НБЛ. Днес ще бъде поставено началото на сезон №79 в мъжкия ни елит.

Най-добрите отбори в България са повече от мотивирани да радват феновете на играта у нас, след като 2019/2020 бе отменен заради пандемията от коронавирус. Макар и с намалени капацитети и с мерки за безопасност заради вируса, в залите отново ще има фенове.

Капитаните говорят!

В трепетно очакване на началото на новия сезон в НБЛ капитаните на деветте отбора в лигата: Очакваме Ви в залата!!!

Публикувахте от Национална Баскетболна Лига / National Basketball League в Петък, 9 октомври 2020 г.

За първи път от 2018/2019 в НБЛ ще се борят девет отбора. Това се случи, след като носителят на 26 шампионски титли и 11 Купи Академик София се отказа от участие и прекрати дейността си през миналия месец. Така в първенството при мъжете всяка седмица ще има по един почиващ тим.

Начало на битките в НБЛ за 2020/2021 днес ще дадат четири състава. В 18.00 ч. в Плевен Спартак ще приеме Берое, а в същия начален час във Варна Академик Пловдив ще гостува на Черно море Тича.

На 12 октомври Левски Лукойл ще излезе срещу Рилски спортист от 19.00 ч., като двубоят ще бъде предаван в ефира на MAX Sport 2. Два дни по-късно (на 14 октомври) от 18.30 ч. Балкан ще се изправи срещу Черноморец у дома. В този 1 кръг без мач остава Ямбол.

Ето и къде можете да наблюдавате срещите днес:  

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани