8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАНБА прави турнири с по четири тима от конференциите за последните места...

НБА прави турнири с по четири тима от конференциите за последните места в плейофите

Остава само управата на лигата да одобри този формат

НБА планира да организира турнири, които ще определят последните участници в плейофите през новия сезон. Това съобщават медиите отвъд океана.

Този път по 4 отбора от всяка конференция ще се включат в надпреварите. Според резултатите от редовния сезон, 7-мият ще се изправи срещу 10-тия, а 8-мият ще играе срещу 9-тия. Тимовете, които са с по-предно класиране ще имат нужда от една победа, за да продължат напред. Отборите, които се намират по-назад в подреждането, ще се нуждаят от два поредни успеха.

Турнирите ще се проведат в края на редовния сезон или в периода от 17 до 21 май 2021 г. Този формат все още не е одобрен от Управителния съвет към лигата, но се очаква това да се случи съвсем скоро.

Новият сезон в НБА ще стартира на 22 декември. Краят на редовния сезон ще настъпи на 16 май догодина. Стартът на плейофите е планиран за 22 май. Финалите ще започнат на 8 юли и трябва да приключат до 22 юли 2021 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани