13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАНБА прави Ден на екипите

НБА прави Ден на екипите

Нов начин на лигата да приветства старта на сезона

НБА отново показа, че е водеща лига в света. От Асоциацията обявиха първия по рода си Ден на екипите и призоваха феновете по целия свят да качат в социалните мрежи снимки с униформите на любимите си отбори.

За да участвате в Деня на екипите в НБА трябва да публикувате своя снимка или снимка на приятели или близки, облечени с екипи на любимите отбори, като поставите под нея хаштага #NBAJerseyDay и да маркирате любимите си играчи и тимове.

Новият сезон в НБА ще стартира утре сутрин, с два мача. В 2.00 ч. българско време Бруклин ще се изправи срещу Голдън Стейт, а три часа по-късно е дербито на Ел Ей между Лейкърс и Клипърс. Преди двубоя “езерняците” ще получат своите шампионски пръстени.

Предстоящият сезон изисква нов подход. Несъмнено ще се сблъскаме с предизвикателства, но подобно на хората по света искаме да работим, ако можем да го направим безопасно и отговорно. Ние продължаваме да се придържаме към много от основните принципи, на които разчитахме във Флорида – ежедневно тестване, социално дистанциране, носене на маски и лична хигиена. Здравето и безопасността на всички остават наш основен приоритет“, това заяви по повод новия сезон в НБА комисарят Адам Силвър, който не изключи в близко бъдеще нарастване на броя на отборите в лигата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани