13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАНБА намалява контактите между играчите преди и след мачове

НБА намалява контактите между играчите преди и след мачове

От лигата приеха промени в правилата, свързани със здравните протоколи

НБА прие изменения на правилата, свързани със здравните протоколи, заради коронавируса. Според медиите отвъд океана, отборите от лигата практически ще бъдат изолирани за две седмици.

Според информациите, баскетболистите нямат право да напускат домовете си, като това може да се случи само в определени случаи. В това число влизат пътуване за мач или тренировка, занимание на открито или при извънредни ситуации.

По време на гостуванията на тимовете от НБА, на играчите е забранено да напускат хотела и да приемат гости в стаите си, които не са отбора.

На състезателите ще бъде забранено да се прегръщат на терена, като те ще могат да се поздравяват с юмруци или с лакти. Освен това, трябва да се спазва и дистанция от поне 2 метра.

Всички служители и баскетболисти в тимовете са длъжни да носят маски, докато са на пейките или в съблекалните. В случай на предварителна среща на даден отбор в съблекалнята, тя трябва да продължи не повече от 10 минути.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани