12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориНационалките до 18 г. отстъпиха на Португалия на европейското (видео)

Националките до 18 г. отстъпиха на Португалия на европейското (видео)

Загуба за девойките на 1/4-финалите на турнира в София

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Националният ни отбор за девойки не успя да достигне до 1/2-финалите на европейското първенство, Дивизия Б в София. В столичната зала „Универсиада“ отборът на Маргарита Маринкова загуби от Португалия с 48:65 в мач от 1/4-финалите в турнира.

НАЙ-ДОБРИ: Виктория Иванова се отчете с 14 точки и 6 борби за България. Раня Абурая добави 12 и 5 борби. Деница Манолова грабна 13 борби плюс 6 точки.

Инес Бетенкурт бе най-добра за Португалия с 20 точки и 6 борби. Марта Росейро се разписа с 11. Андреа Чикуемба реализира 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Нашите спечелиха битката под двата ринга, след като овладяха 48 срещу 43 борби за съперника. Португалия обаче показа по-точен мерник в стрелбата от средно разстояние – 40% срещу 31% за националките до 18 г. Освен това, тимът ни допусна повече технически грешки – 23 срещу 14 за противника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре (6 август) от 16.00 ч. девойките ще спорят срещу загубилия от Нидерландия/Сърбия в първия си мач от тези за разпределение на местата от 5-то до 8-мо.

СТАТИСТИКА ОТ ПОРТУГАЛИЯ 18 – БЪЛГАРИЯ 18

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани