7.4 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНационални отбориНационалките до 16 г. завършиха със загуба на европейския Чалънджър (видео)

Националките до 16 г. завършиха със загуба на европейския Чалънджър (видео)

Кадетките не успяха срещу Германия в последния си мач

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Националният отбор на България за кадетки финишира на четвърто място на европейския Чалънджър във Финландия. В Хелзинки селекцията на Маргарита Маринкова и Кирил Петров загуби от Германия с 55:70 в последния си мач от турнира.

И ОЩЕ: Националките до 16 г. приключват участието си в надпреварата с 2 победи и 3 загуби, като останаха на крачка от класиране на световното първенство за 17-годишни в Унгария догодина.

НАЙ-ДОБРИ: Яна Карамфилова отбеляза 20 точки за България, които допълни със 7 борби и 5 асистенции. Деница Манолова добави 12.

Аника Патриция Солтау бе най-добра за Германия с 16 точки и 13 борби. Мария Тереза Пернер и Мейлин Ролф останаха с по 14.

КЛЮЧЪТ: Германките доминираха под двата ринга, като грабнаха 42 срещу 32 борби за отбора ни. Освен това, съперникът показаха по-точен мерник в стрелбата от тройката – 43% срещу 31% за младите българки.

СТАТИСТИКА ОТ БЪЛГАРИЯ 16 – ГЕРМАНИЯ 16

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани