9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориНационалите стартираха подготовка за мачовете с Чехия

Националите стартираха подготовка за мачовете с Чехия

11 баскетболисти се включиха в първото занимание в "Арена Ботевград"

Мъжкият национален отбор на България стартира подготовка за втория игрови прозорец на световните квалификации. Тази вечер Росен Барчовски събра голяма част от своите избраници за тренировка в „Арена Ботевград“.

В заниманието се включиха общо 11 баскетболисти. Сред тях са Александър Янев, Станимир Маринов, Мирослав Васов, Алекс Симеонов, Венцислав Петков, Деян Карамфилов, Васил Бачев, Чавдар Костов, Димитър Димитров, Андрей Иванов и Павлин Иванов.

Kакто в началото на седмицата Росен Барчовски обяви, към състава от утре (20 февруари) ще се присъединят Емил Стоилов и Константин Костадинов. Двамата имат ангажименти към клубните си отбори Естудиантес и Палмер Палма в Испания. По същото време се очакват и Дий Бост и Дейвид Кравиш, съобщава Гонг.

България ще се изправи срещу Чехия в следващите си два мача в световните квалификации. На 24 февруари от 19.00 ч. в „Арена Ботевград“ „лъвовете“ ще приемат участника на последната Олимпиада, а три дни по-късно ще гостуват в Пардубице.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани