12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориНационалите до 15 години с победа над Полша в контрола

Националите до 15 години с победа над Полша в контрола

Срещата се проведе в зала „Триадица“

Националният ни отбор за момчета до 15-годишна възраст спечели първата контрола срещу връстниците си от Полша с 82:76. Двата отбора изиграха равностоен мач в столичната зала „Триадица“, а утре (29 декември), в 18.00 ч., ще се срещнат отново.

Избраниците на Румен Шопов и Планимир Дафинов не показаха притеснение от по-високите и малко по-здрави физически съперници, и се бориха през цялото време за успеха. Не пролича и умората в момчетата, които до миналата седмица бяха отново в София, за да представляват регионите си в YDF Турнир на регионите. Тимът на България пък е съставен от момчета, родени през 2007 и 2008 г.

Полша е редовен участник в Дивизия А на европейските шампионати в тази възрастова група. През лятото именно тимът от тази страна при 16-годишните спечели силния Чалънджър, домакин на който бе София и в който участваха още Латвия, Германия и Хърватия.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани