5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНационални отбориНаставникът на Испания загрижен за ситуацията с Ибака и Гасол

Наставникът на Испания загрижен за ситуацията с Ибака и Гасол

Серджо Скариоло все пак е доволен, че негови играчи ще бъдат част от тимове като Лейкърс и Клипърс в НБА

Селекционерът на Испания Серджо Скариоло е доволен от факта, че неговите играчи Марк Гасол и Серж Ибака ще се присъединят съответно към Лос Анджелис Лейкърс и Лос Анджелис Клипърс. Специалистът обаче изрази и притеснението си относно забавянето на сезона в НБА и краят му, който ще бъде непосредствено преди старта на Олимпийските игри в Токио през 2021 г.

Като треньор не ми харесва фактът, че имам няколко играчи като Марк и Серж, които могат да стигнат до финалите, защото това очевидно би усложнило избора ми за Олимпиадата. Ако има седми мач в серията, то той ще бъде един ден преди откриването на Игрите. Времето е много малко. Поемаме много сериозен риск. Ще обмислим всички варианти”, коментира ситуацията Серджо Скариоло.

Мачовете при мъжете на Олимпийските игри ще стартират на 25 юли и ще продължат до 7 август 2021 г. Двубоите ще се проведат в “Сайтама Супер Арена”.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани