7.4 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНБАНаказаха Никола Йокич за един мач в НБА (видео)

Наказаха Никола Йокич за един мач в НБА (видео)

Парични санкции за Маркийф Морис и Джими Бътлър

MVP в НБА през миналия сезон Никола Йокич ще пропусне следващия мач на своя Денвър. Сърбинът няма да бъде по екип за Нъгетс срещу Индиана утре сутрин, съобщават медиите отвъд океана.

Центърът е наказан, заради изблъскването в гърба на Маркийф Морис по време на срещата между Денвър и Маями отпреди ден. Тогава Никола Йокич не доигра мача, след като бе изгонен в края му.

Освен това, НБА наложи глоба на стойност $50 000 на Маркийф Морис, заради неспортсменско нарушение от 2-ра степен. Неговият съотборник в Хийт Джими Бътлър пък отнесе санкция от $30 000, заради опит за провокация към Никола Йокич.

Изгониха MVP в НБА (видео)

Междувременно, в социалните мрежи братята на Никола Йокич отговориха на съобщение на Маркъс Морис, който написа „Изчака брат ми да се обърне с гръб. Отбелязано„. От семейството на сърбина пък отвърнаха с „По-добре оставете нещата така, вместо публично да заплашвате брат ни. Вашият брат първи игра мръсно. Ако искате да продължавате, не се и съмнявайте, ние ще ви очакваме.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани