8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАНаказания след боя от Маями - Торонто в НБА (видео)

Наказания след боя от Маями – Торонто в НБА (видео)

Двама от Хийт пропускат по един мач

Баскетболистът на Маями в НБА Кейлъб Мартин бе наказан за един мач, заради боя с Крисчън Колоко от Торонто. Двамата стигнаха до физически сблъсък по време на срещата между Хийт и Раптърс, която се проведе преди ден.

Двама изгонени след бой в НБА (видео)

Макар че бе посочен като подбудител на сбиването, Кейлъб Мартин се размина без глоба. Неговият съперник Крисчън Колоко обаче ще олекне с $15 000.

Новобранецът на „горещите“ Никола Йович също няма да играе в една среща, тъй като е напуснал неправомерно пейката на своя тим след станалото.

Боят на Маями и Торонто се разигра 7.46 мин. преди края на третата част. Всички започна, след като Кейлъб Мартин и Крисчън Колоко се опитваха да се преборят за отскочила от ринга топка след изстрел на Паскал Сиакам от тройката. Колоко грабна топката, но се озова на земята, заради фаул на Мартин. Центърът от Камерун скочи на крака и двамата се сбиха, а след това в схватката се намесиха и съотборниците им. След няколко минути пауза реферите взеха решение да изгонят двамата баскетболисти. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани