5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНационални отбориНаградиха националите за Отбор на месеца

Наградиха националите за Отбор на месеца

За мен това признание стои много високо, заяви селекционерът на България Росен Барчовски

Mъжкият ни национален тим бе избран за Отбор на февруари в традиционната анкета на Пресклуб България сред спортните журналисти. Наградата получиха селекционерът на България Росен Барчовски и капитанът Чавдар Костов.

„За мен това признание стои много високо, защото идва от спортните редакции, от специалистите“, изказа благодарността си Росен Барчовски по време на пресконференция, която се проведе по-рано днес в Пресклуб България в София.

Много съм благодарен на всички, които са гласували за нас. Надявам се през юли да се върнем тук за още един такъв трофей“, пожела си Чавдар Костов.

„Лъвовете“ изпревариха в допитването до медиите още един баскетболен тим – Берое, спечелил за трета поредна година Купата на България при жените. В анкетата номинации имаше още волейболният Хебър и националният отбор по кикбокс.

Поводът за приза бе доброто представяне на България в двата двубоя от втория игрови прозорец на квалификациите за Световното първенство през 2023 г. Националите победиха Чехия със 79:70 в „Арена Ботевград“, а след това отстъпиха в Пардубице в драма с 80:83.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани