14.4 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоНБАМъгси Богс: Като малък останалите не искаха да играят с мен, защото...

Мъгси Богс: Като малък останалите не искаха да играят с мен, защото бях нисък (видео)

56-годишният бивш баскетболист е подцeняван от дете, заради ръста си

Eдин от най-ниските играчи в историята на НБА Мъгси Богс е свикнал да бъде подценяван от другите, заради ръста си (160 см.) още от малък. Това сподели самият той пред NBA TV.

В детството си гледах останалите деца в моя квартал и разбрах, че съм по-нисък от тях. Другите момчета продължаваха да растат, а аз не добавих и сантиментър към височината си. Останах си същия„, казва Мъгси Богс.

„В резултат на това като дето започнах да се сблъсквам с тази ситуация. Когато ме водeха на игрището, не ми даваха да играя, заради това„, допълва 56-годишният бивш баскетболист.

Световният шампион със САЩ от шампионата на планетата през 1986 г. в Испания има на сметката си 14 сезона в НБА като част от Вашингтон, Шарлът, Голдън Стейт и Торонто.

На най-силното първенство в света Мъгси Богс оставя общо 6858 точки, 6726 борби и 1369 асистенции в общо 908 мача отвъд океана.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани