Монтана 2003 спечели последното дерби в редовния сезон при жените

Отборът на Мануел Марков надви Берое

487

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монтана 2003 приключи редовния сезон в женското първенство с победа. Пред своята публика момичетата на Мануел Марков се наложиха над Берое с 86:76 в последния мач от втория етап в шампионата при дамите.

И ОЩЕ: Старозагорки са с баланс от 7-1 и са на върха в Първата тройка, докато вицешампионките са втори с 5 успеха и 3 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Христина Иванова и Марая Кинг отбелязаха по 19 точки за Монтана 2003, като втората овладя и 7 борби. Димана Георгиева и Санта Ококуте-Балкойене добавиха по 13, като първата грабна и 17 борби за дабъл-дабъл.

Теодора Динева бе най-добра за Берое с 16 точки. Ребека Тобин вкара 14 плюс 6 борби. Цветомира Шаренкапова и Радостина Христова останаха с по 13 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините доминираха под двата ринга, след като овладяха общо 45 срещу 29 борби за Берое. Монтана 2003 финишира и с повече тройки – 9/26 срещу 6/21 за шампионките.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Двата отбора ще стартират битката за титлата с мач на 7 април в Стара Загора.

СТАТИСТИКА ОТ МОНТАНА 2003 – БЕРОЕ

Предишна статияЛевски се измъчи, но взе победа в Шумен (видео)
Следваща статияРилски спортист и Спартак Плевен си спретнаха дерби до самия край (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."