21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоUncategorizedМонтана 2003 взе най-добрия шести играч в Австралия за 2020 г. (видео)

Монтана 2003 взе най-добрия шести играч в Австралия за 2020 г. (видео)

Алисън Шлагмейер-Белджър ще стане част от ростера на вицешампионките

Монтана 2003 допълни ростера си с още една чуждестранна състезателка. Екипът на българския вицешампион ще облече американката Алисън Шлагмейер-Белджър, съобщават от клуба.

Родена е на 31 юли 1990 г. Висока е 181 см. и играе на позиции 2 и 3. Бивша възпитаничка на Южния университет Чарлстън и университета Куинси, като за последния записва средно по 18 точки, 7.9 борби и 3.2 асистенции в 28 мача през последната си година.

Професионалната й кариера стартира в немската Бундеслига с Оснабрук. След това се отправя към Австралия, за да подпише с Каламунда, като там играе още за Лейксайд, Пърт и Сидни. Освен това, има мачове за румънския Александрия и испанския Кадис.

Най-добър шести играч в първенството на Австралия през 2020 г. Шампионка на Южна Австралия от същата година, както и MVP на финалите. Има и три награди за Най-полезен играч в същата лига.

Алисън Шлагмейер-Белджър e съпруга на гарда на Черноморец Кортни Белджър. Дебютът й за Монтана 2003 ще бъде в контролите срещу ПАОК на 19 и 20 септември.

Вижте я сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани