21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаМоник Рийд - MVP на ноември в Адриатическата лига за жени

Моник Рийд – MVP на ноември в Адриатическата лига за жени

Баскетболистката на Монтана 2003 стана най-полезна в турнира за втори пореден месец

Баскетболистката на Монтана 2003 Моник Рийд заслужи още едно признание за силното си представяне в Адриатическата лига за жени. Американката стана MVP на месец ноември в турнира, след като стори това и през октомври.

През миналия месец Моник Рийд достига до КПД 37.7, което я поставя на върха в класацията с най-полезните състезателки в надпреварата. Срещу името си в статистиката на Монтана 2003 в мачовете през ноември тя оставя средно по 31.7 точки, 12.3 борби, 5 асистенции, 1.7 откраднати топки и 1 чадър.

До края на миналия месец Моник Рийд е лидер по коефициент в Адриатическата лига за жени (34.6), по точки (29.4) и борби (13), както и пета по асистенции (4.8 завършващи подавания).

Монтана 2003 има в актива си 5 успеха и 2 поражения, като заема трето място в класирането на Адриатическата лига за жени. Утре (7 декември) от 18.00 ч. в зала „Младост“ Моник Рийд и компания ще приемат лидера Будучност. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани