8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаМонако с обрата на сезона в Евролигата (видео)

Монако с обрата на сезона в Евролигата (видео)

Новакът в турнира заличи пасив от 22 точки, за да удари ЦСКА Москва

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Eдно е да постигнеш обрат срещу ЦСКА Москва, а съвсем друго е да заличиш пасив от 22 точки, за да стигнеш до победа. Особено ако си новак в Евролигата. Точно това направи Монако след 97:80 у дома в мач от 7 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Селекцията на Звездан Митрович вече има баланс от 4-3 за седмо място в класирането, а същият баланс оставя руснаците девети.

НАЙ-ДОБРИ: Донта Хол отбеляза 17 точки за Монако плюс 10 борби за дабъл-дабъл. Данило Анджусич се разписа с 16. Брок Мотъм приключи с 12 точки. Парис Лий и Дуейн Бейкън вкараха по 11.

Уил Клайбърн бе най-резултатен за ЦСКА Москва с 19 точки. Алексей Швед финишира с 15 и 5 асистенции. Жоел Боломбой остана с 13 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Преднината на гостите надмина 20 точки през втория период след 35:13, но това въобще не беше всичко в този двубой. Руският гранд бе лимитиран до 28 точки през второто полувреме, като получи в своя кош 58, а от убедителната му игра в началото нямаше и следа. Докато отборът на Димитрис Итудис се бореше с агресивната защита на съперника, последният направи аванса си двуцифрен.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 ноември Монако ще гостува на Олимпиакос на Александър Везенков, а ден по-рано ЦСКА Москва ще приеме Фенербахче.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – ЦСКА МОСКВА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани