10.8 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоЕвропаМонако спечели в трилър с продължение срещу Реал в Мадрид (видео)

Монако спечели в трилър с продължение срещу Реал в Мадрид (видео)

Отборът от Княжеството се изкачи на второ място в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монако мина през драма с продължение, но оцеля срещу финалиста в Евролигата от миналия сезон Реал Мадрид след 95:94. Двубоят бе от програмата на 12 кръг в турнира на богатите и се проведе на испанска земя.

И ОЩЕ: Отборът от Княжеството има баланс от 9-3 и се изкачи втори в класирането, докато селекцията на Чус Матео е с 8 успеха и 4 поражения и е на четвърта позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Майк Джеймс бе над всички за Монако с 28 точки. Джордан Лойд добави 19. Алфа Диало завърши с 12 точки и 8 борби.

Джанан Муса бе най-добър за Реал Мадрид с 24 точки. Еди Таварес оформи дабъл-дабъл – 17 и 18 борби. Серхио Люл и Гершон Ябуселе останаха с по 12 точки, като последният грабна и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: 15 секунди преди края на редовното време Реал поведе с 4 точки, но Майк Джеймс спаси кожата на Монако с тройка и успешен наказателен удар, с което прати мача в продължение за 88:88. В допълнителните 5 минути отново Джеймс и Алфа Диало изведоха гостите до победата, оформяйки крайното 95:94. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 декември Монако ще бъде домакин на Барселона, докато ден по-рано Реал Мадрид ще гостува на Байерн Мюнхен.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – МОНАКО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани