8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаМонако не се огъна пред ПАО в Атина (видео)

Монако не се огъна пред ПАО в Атина (видео)

Трети успех за отбора от Княжеството в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монако спечели за трети път в Евролигата през този сезон. Отборът на Саша Обрадович отказа Панатинайкос с 83:80 като гост в мач от 4 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Селекцията от Княжеството има в актива си и 1 загуба, което я поставя на шесто място в класирането, докато
„детелините“ са 14-ти с баланс от 1-3.

НАЙ-ДОБРИ: Майк Джеймс даде тон на Монако с 27 точки. Ели Окобо добави 13. С по 10 точки и 6 борби приключиха Джон Браун и Донта Хол.

Дерик Уилямс бе над всички за Панатинайкос с 28 точки и 6 борби. Матеуш Понитка оформи дабъл-дабъл – 12 и 10 борби. Парис Лий остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: В средата на третия период ПАО, който бе воден от Дерик Уилямс, стигна до равенство за 50:50. Това обаче накара Майк Джеймс да тласне отново Монако напред с 6 поредни точки. Артурас Гудайтис фиксира 68:68 5 минути преди сирената, но гостите държаха нещата под контрол, заради силната игра на Джеймс, с което стигнаха до успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 октомври Монако ще гостува на Олимпиакос на Александър Везенков, а същия ден Панатинайкос ще играе срещу Макаби в Тел Авив.

СТАТИСТИКА ОТ ПАНАТИНАЙКОС – МОНАКО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани