10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаМонако залага на двукратен шампион в Евролигата (видео)

Монако залага на двукратен шампион в Евролигата (видео)

Адриен Морман допълва селекцията на отбора от Княжеството

Монако няма спиране с транферите в последно време. Отборът от Княжеството договори и Адриен Морман, който е сложил подписа си под договор за един сезон, обявиха от клуба в социалните мрежи.

203-сантиметровото тежко крило прекарва последните четири сезона в редиците на Анадолу Ефес, с който триумфира на два пъти в Евролигата. На сметката си с турския тим той има още 2 титли, 1 Купа и 2 Суперкупи в южната ни съседка.

Адриен Морман играе още за Барселона, Дарушафака, Банвит, Лимож, Билбао, Нанси, Орлеан, Нантер и Шарол Руан. Има още Купата на Испания от 2018 г., както и 3 титли, Купата на Лидерите и Купата на федерацията в своята родина.

Реализатор №1 на турската лига през 2016 г., като тогава става и Борец №1. MVP в лига ПРО А през 2015 г. Най-полезен играч в Мача на звездите на френска земя през 2014 г.

През 2021/2022 Адриен Морман записва средно по 8.9 точки и 7.1 борби в 20 мача в турския шампионат, както и средни показатели от 8.4 точки и 5.3 борби в 40 срещи на Анадолу Ефес в Евролигата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани