21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаМонако влетя в плейофите на Евролигата (видео)

Монако влетя в плейофите на Евролигата (видео)

Oтборът от Княжеството не се даде на Валенсия

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монако се присъедини към тимовете, които си гарантираха място в плейофите на Евролигата. На свой терен отборът от Княжеството се наложи над Валенсия с 90:79 в среща от 30 кръг в турнира на богатите. Селекцията на Саша Обрадович е с баланс от 20-10 и се нарежда на четвърто място в класирането, докато испанците са 12-ти с 14 успеха и 16 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Ели Окобо и Джером Блосъмгейм се отчетоха с по 14 точки за Монако. Матю Стразел ги последва с 13. По 10 точки добавиха Джон Браун и Донта Хол, като последният овладя и 13 борби.

Крис Джоунс бе най-резултатен за Валенсия със 17 точки. Боян Дублевич остави срещу името си 15 и 11 борби. Жосеп Пуерто остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините стигнаха до аванс от 17 точки в третия период, след като Матю Стразел реализира 6 от своите точки. Валенсия не се отказа и намали пасива си до 4 точки, но Монако удържа щурма на съперника и достигна до 10-тата си поредна победа във всички турнири.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 март Монако ще излезе срещу Жалгирис, докато Валенсия ще има мач срещу Цървена Звезда.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – ВАЛЕНСИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани