8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоОще от светаМлад баскетболист в САЩ изумява с бързина (видео)

Млад баскетболист в САЩ изумява с бързина (видео)

Тайриън Денсън е 136 кг., но играе като плеймейкър

Младият баскетболист на гимназиалния отбор на Дейтона Тайриън Денсън играе като плеймейкър и няма равен. Макар че отвъд океана има много други като него, това, което го отличава е височината от 201 см. и теглото от 136 кг.

Въпреки че мнозина поставят под съмнение качествата му, Тайриън не губи време и доказва, че ръстът въобще не е от значение. Бейби Ескалейд, както го наричат, се справя доста добре с организацията на атаките, дрибъла и пробивите.

“От малък треньорите ме слагаха под коша, но аз не се отказвах да играя и на външните позиции. Знам, че го имам в себе си. Просто искам да покажа на хората, че без значение как изглеждаш, можеш да правиш това, което обичаш”, признава Денсън.

Треньорът на гимназиалния “Мейнленд” във Флорида Джо Гидънс е възхитен от клипове на Бейби Ескалейд в Youtube, които се радват на хиляди гледания.

Бях впечатлен, че някой с такава височина и тегло може да се движи толкова бързо. Работата му с краката е страхотна. Тайриън е специален. Мисля, че ще пасне идеално на нашия отбор”, казва Джо Гидънс.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани