12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаМладежки национал си подари трансфер в Италия за рождения ден

Младежки национал си подари трансфер в Италия за рождения ден

Емилиян Грудов ще се присъедини към Нуово Баскет Акуилано

Италия си остава предпочитано място за българските баскетболисти. На Апенините през новия сезон ще играе и Емилиян Грудов, който ще се присъедини към Нуово Баскет Акуилано, съобщават от клуба.

BREAKING NEWS🏀 Il Nuovo Basket Aquilano inserisce nel roster, come nei programmi stagionali, il secondo giocatore…

Публикувахте от Nuovo Basket Aquilano в Събота, 3 октомври 2020 г.

197-сантиметровото крило се подготвяше с Черноморец през това лято. В кариерата си досега той преминава през ЦСКА, Делфин и подрастващите формации на Лукойл Академик, както и през Атлетик.

През 2019/2020 Емилиян Грудов оставя срещу името си средно по 15.6 точки, 7.8 борби и 1.9 асистенции в общо 13 мача на “армейците” във втория ни ешелон. Освен това, роденият в Бургас играч става Борец №1 на финалите при юношите до 19 г. преди няколко месеца.

За последно Емилиян Грудов, който утре ще навърши 20 години, има официални срещи с юношеския национален отбор на България през 2019 г. През тази година той бе на лагер с представителния ни тим при младежите, воден от легендата Георги Младенов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани