8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияМирослав Васов: Трудът ни се възнаграждава

Мирослав Васов: Трудът ни се възнаграждава

Можем да извлечем полза от ФИБА Къп, смята крилото на Рилски спортист

Напоследък сме в добра форма. Вкарваме доста. Мисля, че в първата част ни отбелязаха доста точки. След това играхме доста по-агресивно в защита и ги лимитирахме до 78 точки, което е добре. По този начин спечелихме двубоя”, сподели пред BBALL.BG Мирослав Васов след успеха на Рилски спортист в Плевен.

Знаем, че в Плевен се играе трудно. Момчетата се раздават, имат добра успеваемост от тройката. Сега им липсва публиката. Без нея е малко по-трудно. Смятам, че излязохме малко по-отпуснати, но след това се справихме и затворихме мача”, каза още крилото на самоковци, който реализира 10 точки срещу Спартак.

Имаме много добри отношения помежду си в отбора. Тренираме много здраво и целенасочено. Мисля, че трудът ни се възнаграждава. Химията е доста добра, всички сме приятели. Така нещата се получават по-лесно”, допълни роденият в Самоков баскетболист.

Трудно е да се играе през 2-3 дни. Не сме свикнали на такова темпо. Ротацията ни е добра, на всяка една позиция имаме по 2-3 играчи. Така се върти състава и всеки получава повече игрови минути в този тежък цикъл от мачове. Първенството е доста равностойно. Всеки може да бие всеки. Доста изненади се получиха. Интересът се възвръща и когато феновете се върнат в залите, ще бъде много по-хубаво за баскетбола”, смята бившият младежки национал.

Домакини сме на “балона” във ФИБА Къп в нашата група. Ще се подготвим, чакат ни срещи с много добри отбори. Мисля, че можем да извлечем полза от този турнир”, завърши Мирослав Васов.

Рилски не се затрудни в Плевен за 12 поред в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани