3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаМиндаугас Кузминскас се връща в родната си Литва

Миндаугас Кузминскас се връща в родната си Литва

Крилото ще последва примера на колегата си Шабас Нейпиър

Баскетболистът на Зенит Миндаугас Кузминскас ще напусне Русия и ще се завърне в родната си Литва. Това съобщава www.15min.lt.

Литовският национал ще предприеме тази крачка, заради войната в Украйна. Той ще последва примера на съотборника си Шабас Нейпиър, който ще се отправи към САЩ.

Миндаугас Кузминскас записва средно по 5 точки, 2 борби и 0.3 асистенции в общо 22 мача на Зенит в Евролигата през този сезон, както и средни показатели от 14 точки, 4 борби и 2 асистенции в 10 срещи на отбора си във ВТБ Лигата.

По-рано днес стана ясно, че тази стъпка може да предприеме и колегата на Кузминскас в националния отбор на Литва Мариус Григонис, който играе за ЦСКА Москва.

След като преди ден бе обявено, че Торнике Шенгелия си тръгва от ЦСКА Москва, от агенцията му уточниха, че засега той не е разговарял с никого. Грузинецът е напуснал Русия, за да бъде със семейството си в Испания. От клуба заявиха, че няма да пречат на Шенгелия да си тръгне, ако има такова желание.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани