12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАМилуоки удържа Чикаго под 90 точки за 1-0 в плейофите в НБА...

Милуоки удържа Чикаго под 90 точки за 1-0 в плейофите в НБА (видео)

Шампионите използваха защитата си

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки използва защитата си, за да си осигури предимство на старта на плейофите в НБА. Пред своята публика шампионите намериха верните решения срещу Чикаго след 93:86, за да поведат с 1-0 победи в серията от елиминациите на Изток.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо бе много полезен за Милуоки и оформи дабъл-дабъл – 27 точки и 16 борби. Брук Лопес добави 18 и 5 борби. Жрю Холидей се отчете с 15 точки, 6 борби и 6 асистенции.

Никола Вучевич бе много полезен за Чикаго след 24 точки и 17 борби. ДеМар ДеРоузън и Зак Лавин останаха с по 18, като вторият грабна и 10 борби.

РАЗВИТИЕТО: Бъкс направиха серия от 8-0, която ги изведе до 85:78. „Биковете“ не се отказаха и се доближиха на 1 точка, но не успяха да вземат водачеството, след като Зак Лавин пропусна зад дъгата 29 секунди преди сирената. Булс финишираха с успеваемост в стрелбата от игра 32.3% в първия си плейофен мач от пет години насам.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Играе се до четири успеха от седем двубоя. Вторият мач между Милуоки и Чикаго ще бъде на 21 април. 

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – ЧИКАГО

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани