12.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНБАМилуоки удари Голдън Стейт (видео)

Милуоки удари Голдън Стейт (видео)

Победа №20 за Бъкс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки трумфира за пети път в последните си шест мача в НБА. На свой терен Бъкс се наложиха над Голдън Стейт със 128:111, с коeто записаха общо 20-ти триумф в най-силното първенство в света през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо оформи дабъл-дабъл за Милуоки – 30 точки и 12 борби плюс 5 асистенции. Боби Портис се включи от пейката с 25 и 11 борби. Крис Мидълтън се разписа с 20 точки.

Стеф Къри бе най-резултатен за Голдън Стейт с 20 точки и 6 борби. Джонатан Къминга се отчете с 19. Джордан Пул вкара 18 точки.

КЛЮЧЪТ: Бъкс доминираха под двата ринга, след като овладяха общо 55 срещу 37 борби за шампионите в НБА. Освен това, домакините бяха по-точни в стрелбата от игра – 54.9% срещу 40% за Уориърс.

И ОЩЕ: Фен беше изгонен от „Фисърв Форум“ след оплакване на баскетболиста на Голдън Стейт Дреймънд Грийн. Последният обясни след двубоя, че е бил заплашван от превърженика, който е седял няколко реда зад страничната линия. От Бъкс обявиха, че ще разследват инцидента и ще се консултират с НБА.

Снимка: Jeff Hanisch/USA TODAY Sports

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Уориърс ще излязат срещу Индиана, докато ден по-късно Милуоки ще срещне Мемфис.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани