5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНБАМилуоки удари Бруклин отново (видео)

Милуоки удари Бруклин отново (видео)

2-2 в серията от полуфиналите на Изток, Кайри Ървинг с травма в глезена

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки записа втора поредна победа в полуфиналите на Източната конференция на НБА. Бъкс надделяха над Бруклин със 107:96 у дома за 2-2 в серията от втория етап на плейофите в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо даде тон на Милуоки с дабъл-дабъл от 34 точки и 12 борби. Крис Мидълтън добави 19 и 8 асистенции. Жрю Холидей се отчете с 14 точки и 9 асистенции.

Кевин Дюрант бе най-добър за Бруклин с 28 точки, 13 борби и 5 асистенции.

И ОЩЕ: Една от звездите на Нетс Кайри Ървинг не завърши срещата. Гардът изкълчи десния си глезен през втория период, след като стъпи на крака на Янис Адетокунбо. Шампионът в НБА с Кливланд от 2016 г. игра 17 минути, в които остави срещу името си 11 точки, 5 борби и 2 асистенции.

КЪМ ПАРКЕТА: Не липсваха и тежки сблъсъци, като при един такъв Пат Конаутън се сдоби с аркада, след като бе ударен с лакът в главата от Джо Харис в третата част. След като получи лекарска помощ гардът на Бъкс се завърна в игра.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач между Бруклин и Милуоки ще бъде на 15 юни. 

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани