11.8 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАМилуоки с още една крачка по-близо до полуфиналите на Изток (видео)

Милуоки с още една крачка по-близо до полуфиналите на Изток (видео)

Бъкс повалиха Чикаго за трети път в серията

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки направи важна стъпка към полуфиналите в Източната конференция на НБА. Шампионите се наложиха над Чикаго със 119:95 като гости и вече водят с 3-1 победи в серията от първия кръг на елиминациите в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо бе близо до трипъл-дабъл за Милуоки – 32 точки, 17 борби и 7 асистенции. Грейсън Алън отбеляза рекордните за себе си в плейофите 27, от които 6 тройки. Жрю Холидей добави 26 точки и 7 асистенции.

Зак Лавин бе най-добър за Чикаго с 24 точки, 5 борби и 13 асистенции. ДеМар ДеРоузън финишира с 23 и 5 борби. Патрик Уилямс остана с 20 точки и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: Бъкс изнесоха силна втора четвърт, в която нанизаха 31 срещу 19 точки за съперника, за да поведат с 56:41 след силна игра на Янис Адетокунбо, Жрю Холидей и Грейсън Алън. След паузата гостите направиха аванса си 22 точки, като съумяха да преодолеят и опит за обрат от страна на Булс.

И ОЩЕ: Зак Лавин и Боби Портис се спречкаха 2 минути преди края двубоя. Двамата баскетболисти се озоваха един срещу друг след сблъсък под единия кош, но бързо бяха разтървани от съотборниците си. В крайна сметка и двамата получиха по едно техническо нарушение.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Следващият мач между Милуоки и Чикаго ще бъде на 27 април. 

СТАТИСТИКА ОТ ЧИКАГО – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани