21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАМилуоки отвърна за 1-2 в полуфиналите на Изток (видео)

Милуоки отвърна за 1-2 в полуфиналите на Изток (видео)

Бъкс издържаха в края срещу Бруклин

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки записа първа победа във втория етап на плейофите в НБА. Пред своята публика Бъкс надвиха Бруклин с 86:83, за да намалят до 1-2 победи в серията от полуфиналите в Източната конференция на най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Крис Мидълтън завърши с 35 точки и 15 борби за Милуоки. Янис Адетокунбо добави 33 и 14 борби.

Кевин Дюрант бе най-добър за Бруклин с 30 точки, 11 борби и 5 асистенции. Кайри Ървинг се отчете с 22 и 5 борби. Брус Браун остана с 16 точки и 11 борби.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Бъкс имаха аванс от 19 точки в края на първата част, но допуснаха той да бъде заличен до почивката след 65:67. След паузата надлъгването продължи, като победителят не бе ясен до самия край. Жрю Холидей изведе домакините напред с кош за 84:83 11.4 секунди преди края, а Крис Мидълтън довърши започнатото с два успешни наказателни удара.

И ОЩЕ: Не липсваха и конфликти на терена, като в средата на третата част Пи Джей Тъкър и Кевин Дюрант се сдърпаха след фаул на първия. Двамата обаче бързо бяха разтървани, като получиха по едно техническо нарушение.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач между Милуоки и Бруклин ще бъде на 13 юни. 

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани