7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАМилуоки не трепна в края срещу Филаделфия (видео)

Милуоки не трепна в края срещу Филаделфия (видео)

Шампионите в НБА спечелиха в дуела на два от топ отборите в Източната конференция

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки спечели за пети път в последните си седем двубоя в НБА. Шампионите надвиха Филаделфия със 118:116 като гости в дуела на два от топ отборите в Източната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо поведе колоната на реализаторите за Милуоки с 40 точки, като бе 16/24 при стрелбата си игра, плюс 14 борби и 6 асистенции. Крис Мидълтън добави 22, 9 борби и 7 асистенции. Жрю Холидей се отчете с 18 точки, 8 борби и 10 асистенции.

Джеймс Хардън бе най-добър за Филаделфия с 32 точки, 5 борби и 9 асистенции. Джоел Ембийд остави срещу името си 29, 14 борби и 7 асистенции. Тобайъс Харис остана с 22 точки, 11 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Сиксърс имаха аванс от 10 точки в началото на последната част, но допуснаха той да бъде заличен от Янис Адетокунбо, Крис Мидълтън и Жрю Холидей. Първият дори изведе Бъкс напред със 110:102. Филаделфия обаче не се отказваше и на няколко пъти намали пасива си до 1 точка. Янис Адетокунбо се превърна в герой за отбора си с ключов блок в самия край на срещата. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани