10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАМилуоки изнесе лекция на Детройт след 23 тройки (видео)

Милуоки изнесе лекция на Детройт след 23 тройки (видео)

Янис Адетокунбо и Крис Мидълтън се завърнаха в игра за Бъкс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Янис Адетокунбо и Крис Мидълтън се завърнаха в игра след контузии, а Милуоки не остави шансове на Детройт след 150:130 като гост в НБА. Това бе трети успех за Бъкс в последните им четири мача в лигата и общо 30-ти този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо, който пропусна пет двубоя на Милуоки, заради проблем с лявото коляно, оформи дабъл-дабъл – 29 точки и 12 борби. Брук Лопес добави 21. Боби Портис и Джевон Картър се включиха от пейката с по 18 точки, като първият овладя и 10 борби.

Боян Богданович бе най-добър за Детройт с 33 точки, от които 6 тройки. Джейлън Дърен също стигна до двойните показатели – 23 и 15 борби. Садик Бей остана с 21 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостите демонстрираха по-добра успеваемост в стрелбата от далечна дистанция – 23/52 срещу 13/32 за Пистънс. Освен това, Бъкс направиха и повече асистенции – 38 срещу 26 завършващи подавания за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 януари Милуоки ще играе с Денвър, докато ден по-късно Детройт ще спори с Бруклин.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕТРОЙТ – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани