22.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАМаями отново повали Филаделфия (видео)

Маями отново повали Филаделфия (видео)

"Горещите" вече са с 2 напред в серията

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями взе сериозен аванс в полуфиналите на Източната конференция в НБА. „Горещите“ се справиха с Филаделфия със 119:103 и вече водят с 2-0 победи в серията от втория кръг на елиминациите в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Бам Адебайо завърши с 23 точки и 9 борби за Маями. Джими Бътлър не бе далече от трипъл-дабъл – 22, 6 борби и 12 асистенции. Виктор Оладипо се включи от пейката с 19 и 6 борби. Тайлър Хиро го последва с 18 и 7 борби.

Тайрис Макси бе най-добър за Филаделфия с 34 точки. Тобайъс Харис вкара 21. Джеймс Хардън остана с 20 точки и 9 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Серия от 10-0 в последната четвърт превърна преднина на Маями от 8 точки в аванс от 18, което затърди успеха му в срещата. В последните си 18 серии, след като поведат 2-0, Хийт печелят, а дали ще го направят и сега, предстои да разберем.

И ОЩЕ: За третия двубой в лагера на Сиксърс се надяват да могат да разчитат на Джоел Ембийд, който не игра във Флорида, заради фрактура в окото и сътресение.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Следващият мач между Филаделфия и Маями ще бъде на 7 май. 

СТАТИСТИКА ОТ МАЯМИ – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани