11.5 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАМаями на финал на Изток за втори път в последните три сезона...

Маями на финал на Изток за втори път в последните три сезона (видео)

"Горещите" елиминираха Филаделфия

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями е първият финалист в Източната конференция на НБА. „Горещите“ се наложиха над Филаделфия с 99:90 като гости и сложиха точка на спора в серията от полуфиналите с 4-2 победи.

И ОЩЕ: Хийт достигнаха до финала на Изток за втори път в последните три сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Джими Бътлър се отчете с 32 точки и 8 борби за Маями. Макс Струс добави 20, 11 борби и 5 асистенции. Пи Джей Тъкър финишира с 12 точки и 9 борби.

Джоел Ембийд и Тайрис Макси бяха най-добри за Филаделфия с по 20 точки, като първият грабна и 12 борби. Шейк Милтън вкара 15. Тобайъс Харис остана с 14 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: Хийт използваха силна трета четвърт, в която направиха серия от 16-2, за да вземат контрола над срещата, повеждайки със 74:63 и до края не изпуснаха лидерството. В този период Джими Бътлър реализира 14 точки срещу бившия си отбор.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Маями ще се изправи срещу победителя от серията Милуоки/Бостън. Играе се до четири успеха от седем двубоя. Мач №1 ще бъде на 17 май.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани