8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАМаями излъга Милуоки в страшна драма на Изток (видео)

Маями излъга Милуоки в страшна драма на Изток (видео)

“Горещите” поведоха с 2-0 в серията от полуфиналите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями оцеля в уникална драма във втория мач от полуфиналите в Източната конференция на НБА. “Горещите” излъгаха Милуоки със 116:114 и вече водят с 2-0 победи в серията от втория кръг на елиминациите в лигата.

ПОВРАТНА ТОЧКА: Джими Бътлър получи правото да изпълни два наказателни удара при изтекло време и 114:114. Нарушението на Янис Адетокунбо бе преразгледано и потвърдено от съдиите. Гръцкият национал осъществи контакт с тялото на съперника си, след като топката вече бе изстреляна. Недоволни от решението останаха и от лагера на Милуоки. Бътлър пък бе безпощаден от фаул линията и прати успеха в лагера на Маями.

НАЙ-ДОБРИ: Горан Драгич реализира 23 точки за Маями. Тайлър Хиро добави 17 и 5 борби. Джей Краудър завърши с 16 точки и 7 борби.

Янис Адетокунбо бе много полезен за Милуоки и оформи дабъл-дабъл – 29 точки и 14 борби. Крис Мидълтън остана с 23 и 8 асистенции.

И ОЩЕ: Хийт станаха първият тим, класирал се на пето място в края на редовния сезон в НБА, повел с 2-0 в серия срещу №1 в подреждането.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Мач №3 между Милуоки и Маями ще бъде на 5 септември.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани