14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияМартин Коцев: Тимът ни изглежда доста бърз и атрактивен

Мартин Коцев: Тимът ни изглежда доста бърз и атрактивен

С всеки двубой ставаме по-добри и ще добиваме самочувствие, смята гардът на Черно море Тича

Според мен, изиграхме много добър мач, въпреки резултата. Мисля, че треньорът е доволен. Винаги може по-добре, но мисля, че тимът ни изглежда доста бърз и атрактивен, както трябва да изглежда един млад отбор. Представихме се достойно за нашия калибър. В миналия кръг направихме равен мач с Берое, който можехме да вземем в края. Мисля, че с всеки двубой ставаме по-добри и ще добиваме самочувствие“, каза баскетболистът на Черно море Тича Мартин Коцев след загубата от Балкан с 69:88.

Винаги излизаме за победа, пък каквото стане. Възможно е да са ни подценили, може и да са били уморени. Ние излязохме да играем бързо, това е силата на нашия млад отбор. Мисля, че със скоростта на игра в началото ги шокирахме. Засега още не ни се е отразила контузията на Мартин Стефанов, но със сигурност тепърва ще осъзнаем колко е сериозна. Надявам се да се оправи по-бързо, защото е важен и основен играч за нашия отбор“, допълва гардът на варненци, който се разписа с 14 точки и 9 борби.

Балкан използва силна втора част срещу Черно море Тича (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани