11.8 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияМартин Коцев обратно в Черно море Тича

Мартин Коцев обратно в Черно море Тича

Гардът ще играе като преотстъпен

Черно море Тича подсили състава си броени дни преди старта на новия сезон в НБЛ. “Моряците” ще разчитат на Мартин Коцев, който ще играе като преотстъпен от Левски Лукойл през 2020/2021.

195-сантиметровият гард носи екипа на Черно море Тича от 2015 до 2019 г., с кaто с него има Купа на България и бронз в НБЛ. За последно Мартин Коцев игра за варненци през 2018/2019.

През миналото лято 22-годишният баскетболист преминава в редиците на Академик София, с който участва в мъжкия ни елит, записвайки средно по 7.4 точки, 4.6 борби и 6.4 асистенции в 7 двубоя през 2019/2020. Контузия обаче му попречи да запише повече срещи за тима от Правец.

През септември Мартин Коцев остана без отбор, след като Академик София прекрати своята дейност и оттегли участието си от мъжкото първенство, а малко след това Левски Лукойл го привлече. Преди това гардът преминава през втория отбор на Черно море Тича и през Икономически университет-Варна.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани