7.4 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияМартин Йорданов: Не изпълнихме треньорските указания

Мартин Йорданов: Не изпълнихме треньорските указания

Надявам се, кoгато се върнат опитните играчи, да покажем много по-добро лице, каза още крилото на Черно море Тича

„Липсват ни много ключови и опитни играчи. В голямата част от мача играхме младите, половината от състава беше от старшата възраст. Трябваше да се възползваме от този шанс и да вложим повече енергия, но не се представихме много силно. Класата на другия отбор също е много голяма, не успяхме да се справим. Не изпълнихме треньорските указания. Трябва да се движим с много по-голяма енергия при транзиция в нападение и защита, да се опитаме да надбягаме техните играчи. Не можем да се оправдаем с това, че сме пътували. Те също имат някаква умора и мачове навън“, бе мнението на баскетболиста на Черно море Тича Мартин Йорданов след поражението от Балкан с 41:113.

Трябваше да се възползваме от това, че сме млади и енергични, да играем на по-бързо темпо, но не го направихме, както и да сме мотивирани от честта да играем срещу такива класни играчи. Трябваше да се представим по-добре. Надявам се, кoгато се върнат опитните играчи, да покажем много по-добро лице. В третото завъртане в по-оспорваните мачове като тези срещу Ямбол, Спартак Плевен и Черноморец да можем да ги вземем. Сега следват само тежки двубои, с Левски и Рилски спортист, но се надявам да се борим до края за победа и да не влизаме с мисълта, че сме паднали вече“, каза още тежкото крило, който остави на сметката на „моряците“ 10 точки в Ботевград. 

Балкан с победата с най-голямата разлика в НБЛ през сезона (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани