18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориМартин Ангелов: За мен е голяма чест да бъда поканен в националния...

Мартин Ангелов: За мен е голяма чест да бъда поканен в националния отбор

Нямам търпение да науча много неща от Георги Младенов, споделя още гардът

Една от голямите надежди на българския баскетбол Мартин Ангелов попадна сред избраниците на селекционера на младежкия ни национален отбор Георги Младенов за подготовката за европейския Чалънджър през това лято. Тимът ни ще се събере за тренировки в Самоков утре (1 юли).

За мен е голяма чест да бъда поканен в националния отбор. Немного деца могат да кажат, че са получили този шанс. Благодаря на Георги Младенов, който ми се обади и ме покани. Нямам търпение да науча много неща от него и да играя за националния отбор. Надявам се да играя в Тбилиси“, споделя Мартин Ангелов пред Superbasket.bg.

Нашата цел винаги трябва да бъде да спечелим всеки мач. Никой не знае дали ще се случи. Ако попадна в окончателния състав, моята цел ще бъде да спечелим всяка среща. Няма значение дали става въпрос за най-добрия или най-слабия съперник„, допълва гардът по повод конкуренцията в Тбилиси в лицето на тимове като Турция, Франция, Германия, Полша и Грузия.

Тези турнири, които се създадоха това лято, са направени, за да се обиграват националните отбори. Истински европейки първенства няма да има, което означава, че няма да има и победители. Това ще бъде много голям тест за нас„, казва още Мартин Ангелов, който от есента ще играе на колежанско ниво в САЩ, за Рейнджър Колидж в Тексас.

ПрезGoogle
ИзточникSuperbasket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани