12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022Марио Хезоня недоволства от съдийството на европейското

Марио Хезоня недоволства от съдийството на европейското

Националът на Хърватия призна за спор с един от реферите на двубоя срещу Великобритания

Баскетболистът на Хърватия Марио Хезоня не бе никак доволен от съдийството на последния мач на своя тим на европейското. Гардът влезе в спор с един от реферите в края на първото полувреме на срещата срещу Великобритания, спечелена от „карираните“ с 86:65.

Не знам дали изобщо ми е позволено да говоря за това, за да не бъда наказан, въпреки че не се страхувам. Един от съдиите дойде при мен на полувремето и ми каза, че съжалява, защото не е бил в добра позиция“, заяви Марио Хезоня.

„Не знам как мога да се подготвям за мача 2-3 часа, да дойда, да умра на терена, докато те не се подготвят за двубоя. Те също трябва да правят разузнаване. Съдията ми се извини накрая, но не бива да влизаме в спорове за това“, казва още хърватинът.

В подобни ситуации ставаме нервни и това отнема импулса от играта ни. Искам да видя какъв им е манталитетът и как говорят, защото критериите не са ми ясни“, завърши Марио Хезоня. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани