9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългари в чужбинаМаринов, Костадинов и Палмер Палма с шести успех в Испания

Маринов, Костадинов и Палмер Палма с шести успех в Испания

Двамата българи и отборът им надиграха Уеска

Павел Маринов, Константин Костадинов и Палмер Палма записаха шеста победа в Испания. Двамата българи и отборът им не оставиха шансове на Уеска с 86:61 у дома в мач от 25 кръг в лига LEB Oro.

Павел Маринов започна сред титулярите за Палмер Палма, като бе сред най-добрите. Крилото се отчете с 10 точки, 3 борби и 1 открадната топка за 17 минути. При стрелбата си бившият играч на румънския Атлетик Констанца бе 3/5 от средно разстояние, 1/2 зад дъгата и 1/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Константин Костадинов се включи от пейката за своя състав и се задържа в игра 12 минути. В тях националът се разписа с 5 точки, 1 борба и чадър, като бе 1/2 при стрелбата си за две точки и 1/2 от тройката.

Палмер Палма има в актива си и 18 поражения, което го поставя на 17-то място в класирането. На 27 март Павел Маринов, Константин Костадинов и компания ще се изправят срещу Прат.

СТАТИСТИКА ОТ ПАЛМЕР ПАЛМА – УЕСКА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани