18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияМаргарита Маринкова: Страхотно раздаване от момичетата

Маргарита Маринкова: Страхотно раздаване от момичетата

Повярваха, че могат да победят шампиона, каза още треньорът на Рилски спортист

„Страхотна игра от момичетата. Повярваха, че могат да победят шампиона. Все пак в последните години Берое е непобедим в женския баскетбол„, каза пред БТА старши треньорът на Рилски спортист Маргарита Маринкова след успеха на самоковки във финала на турнира за Купата на България по баскетбол за жени.

Много съм щастлива. Страхотно раздаване от момичетата„, коментира още Маринкова.

Попитана за моментите, в които Берое настигаше Рилски спортист заради някои грешки на домакините, наставникът на състава от Самоков заяви: Това са нормални грешки. Тези момичета са на 16-17 години, нормални грешки за тях, така че не мога да им се сърдя.

Маргарита Маринкова посочи, че отборът продължава работа в първенството като ще приеме Монтана 2003 в следващия кръг от Първата четворка.

„Следващата седмица имаме мач с Монтана 2003, имаме и среща при девойките в четвъртък. 90% от този отбор играе и при девойките, така че продължаваме работа. Ще имаме един ден почивка и продължаваме, завърши старши треньорът на Рилски спортист.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани