8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАМану Джинобили в Залата на славата в НБА: Спърс бяха едно голямо...

Ману Джинобили в Залата на славата в НБА: Спърс бяха едно голямо семейство за мен (ВИДЕО)

Имахме ясни приоритети, не позволявахме егото да ни пречи, казва още 4-кратният шампион в НБА

Една от легендарните фигури на аржентинския баскетбол и на Сан Антонио в НБА бе приет в Залата на славата отвъд океана. По време на церемонията в Спрингфийлд, щата Масачузетс 45-годишният бивш баскетболист бе въведен от бившия си колега при „шпорите“ Тим Дънкан.

По време на речта си Ману Джинобили сподели колко задружни са били всички в отбора на Сан Антонио. Носителят на 4 шампионски титли в лигата със Спърс спомена Тим Дънкан, Тони Паркър и Дейвид Робинсън, както и най-важния човек в кариерата си Грег Попович.

Бяхме едно голямо, силно, подкрепящо семейство. Грег, какво да кажа?! Ти беше толкова важен за мен и семейството ми на терена и извън него, че никога няма да мога да ти се отблагодаря„, сподели Ману Джинобили.

„Тим Дънкан е един от най-добрите играчи в историята на баскетбола и един от най-добрите съотборници. Щастлив съм, че съм бил в един отбор с Тони Паркър, Дейвид Робинсън и Тим. Те и много други допринесоха за моята кариера„, каза още участникът в 2 издания на Мача на звездите в НБА.

Имахме ясни приоритети. Никога не позволявахме егото да ни пречи. Знаехме кога е времето на Паркър, кога е моето време и кога е времето на Дънкан. Най-често това беше времето на Дънкан”, добави аржентинецът.

Ето и цялата реч на Ману Джинобили:

Приеха Клас 2022 в Залата на славата на НБА (ВИДЕО)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани