21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаМануел Марков: Момичетата се представиха отлично

Мануел Марков: Момичетата се представиха отлично

Хубаво е, че се върнахме на победния път след загубата в Хърватия, заяви треньорът на Монтана 2003

Определено един запомнящ се мач за нашия отбор, заради факта, че отново играхме пред нашата публика след дълго време. Това допълнително мотивира момичетата и мога да кажа, че се представиха отлично. Дори на моменти голямото желание ни пречеше да вкарваме лесни лей-ъпи и открити изстрели. Имахме здравословни проблеми през последната седмица и не бяхме в пълен състав, но смятам, че добрата отборна работа в защита и нападение ни помага да компенсираме„, заяви треньорът на Монтана 2003 Мануел Марков след победата над Бадел с 81:63 в мач от Адриатическата лига за жени.

Хубаво е, че се върнахме на победния път след загубата в Хърватия. Ако можем да говорим за „добро поражение“, значи това e точно такова и се е случило в подходящ момент, за да ни напомни, че трябва да работим повече и да не подценяваме нито един противник. Поздравления за отбора на Бадел, който не се отказа до края„, каза още наставникът на българския вицешампион, който записа шести успех в турнира през 2021/2022.

Шеста победа за Монтана 2003 в Адриатика (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани