14.4 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоЕвропаМануел Марков: Много трудна и важна победа за нашия отбор

Мануел Марков: Много трудна и важна победа за нашия отбор

През този сезон нивото на Адриатическата лига е високо, което ни кара да ставаме по-добри, заяви треньорът на Монтана 2003

Монтана 2003 постигна първа победа във втората фаза на Адриатическата лига за жени. Пред своята публика българският вицешампион се наложи над Орлови със 75:71.

Монтана 2003 издържа срещу Орлови в Адриатика (видео)

„Много трудна и важна победа за нашия отбор. Искам да поздравя моя тим и да му благодаря за отношението, което показа в този мач. Започнахме перфектно срещата. Стартирахме с много енергия, агресия и увереност. Определено имахме много проблеми, особено в последната четвърт, но всичко свърши добре за нас, което е позитивно. Надявам се в следващите дни под някаква форма да се сплоти физическата форма на отбора чрез тренировки и мачове„, заяви треньорът на Монтана 2003 Мануел Марков след срещата.

Орлови игра добре, което не ни изненада. Те разполагат с много опитен тим и все още не знаят какво е загубата в местния шампионат. Поздравявам ги, че не се отказаха до самия край. През този сезон нивото на Адриатическата лига е високо, което ни кара да ставаме по-добри и да постигнем нивото, което искаме. Много добре знам, че имаме добри състезателки в отбора, вярвам в тях и в техните качества. Надявам се, че ще играем все по-добре“, допълни наставникът на българския отбор.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани