4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияМануел Марков застава начело на Монтана 2003 (видео)

Мануел Марков застава начело на Монтана 2003 (видео)

Това е голямо предизвикателство за мен, защото за първи път ще работя в женското направление, казва специалистът

Мануел Марков бе представен днес като треньор на Монтана 2003. Това се случи на среща при кмета на града Златко Живков, на която присъства и изпълнителният директор на клуба Петрана Петкова.

Монтана е единственият отбор у нас, който от влизането си в А група през 1989 година е неизменна част от елита. Клубната витрина е богата на отличия, спечелени през това време, затова и интересът към треньорския пост бе голям. Спряхме се на Мануел Марков, защото въпреки своята младост е добър специалист и готов да върне отбора отново на върха“, заяви Златко Живков.

Договорът на Мануел Марков влиза в сила в началото на юни. Преди това той има ангажимент с юношите до 19 г. на БУБА Баскет, които ще играят във финалния турнир на държавното първенство.

Това е голямо предизвикателство за мен, защото за първи път ще работя в женското направление в баскетбола. Знам какви успехи е постигнал отборът на Монтана, затова и целите пред мен остават високи – шампионска титла, Купа на България и финал в Адриатическата лига“, казва новият наставник на Монтана, който заменя на поста Стефан Михайлов.

Мануел Марков е роден на 6 ноември 1980 г. в София. Бивш треньор на Левски, както и бивш наставник на националните отбори на България до 16 и 18 години. От 2010 г. е изпълнителен директор и треньор на БУБА Баскет. Специализирал е в колеж в САЩ.

Вижте го сами: 

ПрезGoogle
ИзточникChervenkarton.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани