Мануел Марков: Загубихме много време, за да намерим ритъма си

Не бяхме готови, смята треньорът на Монтана 2003

674

Монтана 2003 не успя да увеличи серията си от победи в Адриатическата лига за жени. Вицешампионът на България загуби от Пожега със 77:82 като гост.

Мисля, че е ясно на нас и всички останали, че в тази зала ще ни бъде много трудно. След толкова разговори и подготовката ни за този мач, ние не бяхме готови за началото му. Загубихме много време, за да намерим ритъма си и това, което трябваше да направим срещу този отбор. Смятам, че състезателките от подкошието не се представиха много добре. Капинга Ла мама доминира доста. Имахме други планове за нея, но е нормално. Загубихме този мач. Поздравявам съперника, който игра много добре“, заяви треньорът на Монтана 2003 Мануел Марков по повод двубоя срещу Пожега.

Ето какво каза за срещата баскетболистката на Монтана 2003 Христина Иванова, която се разписа с 31 точки:

Беше наистина тежък мач, защото обстановката в залата наистина не е приятелска за гостуващите отбори. Тимът е силен. Играха здраво до края. Може би не очаквахме такава игра в защита и в нападение. Може би смятахме, че ще ни бъде по-лесно.“

Монтана 2003 загуби за първи път в Адриатическата лига (видео)

Предишна статияБрендън Браун: Излязохме съсредоточени
Следваща статияСкандал в Подгорица: Треньор скочи на съдиите на мач от Eврокъп (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."